Idenova ontwerpt voor gebruik

Over ons

Industrieel ontwerpbureau Idenova verzorgt sinds 2001 conceptontwikkeling, industrial design en engineering voor de zakelijke markt. Bij de vertaling van concepten naar concrete ontwerpen combineren we creativiteit met technische knowhow en een praktische instelling. We ontwerpen onder meer consumentenartikelen, materialen voor de zorgsector en meubilair voor de openbare ruimte. Onze focus ligt op producten van kunststof.

Realisme als basis

De producten die we ontwerpen zijn gebruiksvoorwerpen. Daarom is realisme de basis van onze filosofie. Uiteraard gaan we voor het mooiste design, maar functionaliteit, technische toepasbaarheid en realisatie zijn net zo belangrijk. We zijn gewend te werken binnen kaders en snappen het belang van een acceptabele kostprijs.

Meer dan ontwerpers

We combineren een innovatieve denkwijze met een praktische instelling en een flinke dosis Achterhoekse nuchterheid. Technische kennis koppelen we aan creativiteit. Met onderscheidende ontwerpen als resultaat.

Ons échte succes

Onze ontwerpen vallen regelmatig in de prijzen. En daar zijn we natuurlijk trots op. Maar ons echte succes is het succes van onze opdrachtgevers.

Onze mensen

Zowel designers als engineers

Met een klein, hecht team werken we aan mooie, functionele ontwerpen. Iedere medewerker is zowel designer als engineer. We bedenken dus niet alleen, we máken ook. En daarmee onderscheiden we ons van andere ontwerpbureaus. Een voorstelrondje.

Eric Kruisselbrink
Industrieel ontwerper/constructeur (directeur)
Jasper Dielemans
product-ontwerper
Kristian Domhof
Industrieel ontwerper/constructeur
Leon Heukshorst
Industrieel ontwerper/constructeur
Walter Boeijink
Tekenaar/constructeur

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.