Mooi in alledaagse dingen

Urban Iki

Japanse technologie en Nederlands design komen samen in Urban Iki. Een fietsstoeltje dat je laat glimlachen. Binnen vijf minuten te bevestigen op elke fiets. En daarmee niet alleen kind-, maar ook oudervriendelijk.

Opdrachtgever

Urban Iki

Branche

Fietsaccessoires

Website

urbaniki.com

Lifestyle gecombineerd met veiligheid en gemak

‘Mooi in alledaagse dingen’. Dat is de basis van het Iki-gevoel. En dus van het Urban Iki kinderzitje. Lifestyle gecombineerd met optimale veiligheid en alledaags gemak. Duurzaam, ergonomisch verantwoord en eenvoudig in gebruik. Maar ook: een lust voor het oog.

‘Verfijnd, eerlijk, origineel en functioneel’

Met Urban Iki won Idenova meerdere prijzen. Een selectie: de iF Design Award 2020, de German Innovation Award 2019, de iF Gold Award 2019, de Red Dot Award 2019, de German Design Award 2019 en de Eurobike Award 2019. Zomaar wat commentaren uit de juryrapporten: ‘Innovatief, gebruiksvriendelijk en met een verfijnd design’; ‘Verfijnd, eerlijk, origineel en functioneel’; ‘Design dat je laat glimlachen’.

Klant aan het woord

Bij Idenova weten ze waar ze het over hebben. Ze zijn praktisch ingesteld én werken technisch goed. Ze voelen aan wat de gebruiker wil en staan open voor feedback. En niet onbelangrijk: ze zijn meesterlijk ingenieus. Ik zie Idenova als meer dan een ontwerpbureau, ze zijn een echte businesspartner.

Ronald Scheppink
Directeur Urban Iki

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.