Openbare ruimte optimaal benut

Grijsen Park & Straatdesign

De openbare ruimte is van iedereen en voor iedereen. Daar speelt zich een groot deel van het dagelijks leven af. De visie van Grijsen Park & Straatdesign is dat een goede invulling van de publieke ruimte mensen energie en ontspanning biedt en ze dichter bij elkaar brengt.

Opdrachtgever

Grijsen Park & Straatdesign

Branche

Straatmeubilair

Website

grijsen.nl

Praktisch, gastvrij, mooi en duurzaam

Idenova is voor Grijsen Park & Straatdesign een vaste partner voor het ontwerpen van straatmeubilair. Het doel: samen de openbare ruimte mooier maken. Met banken waar je lekker op zit, plantenbakken die zorgen voor een groen accent en verlichting die zowel veiligheid als sfeer geeft. Zo richt Idenova samen met Grijsen de openbare ruimte zowel praktisch als gastvrij in, met oog voor duurzaamheid.

Constructo afvalbak

Idenova ontwikkelde voor Grijsen onder meer de Constructo, een afvalbak met een iconische ronde kap. Mooi, vooruitstrevend design en volledig modulair, waardoor de gebruikte materialen aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te recyclen zijn.

Klant aan het woord

Al jarenlang werken we voor ons straatmeubilair nauw samen met Idenova. Mede dankzij de kennis en creativiteit van Idenova vinden we voor elke ontwerpvraag een passende oplossing, of het nu gaat om zitbanken of om afvalbakken. Dat gaat verder dan een fraai ontwerp alleen. Ook over aspecten als de klantvraag en praktische uitvoerbaarheid denken ze uitstekend mee. We hechten dan ook veel waarde aan de samenwerking met Idenova. Ik ga ervan uit dat we samen nog veel moois voor de openbare ruimte gaan maken.

Patrick Grijsen
Directeur Grijsen Park & Straatdesign

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.