Functioneel en innovatief

FLEET Bagrunner

Een zelfsturende bagrunner voor bagage-afhandeling op vliegvelden. Dat is FLEET van Vanderlande. Innovatief en intelligent. Idenova ontwikkelde het design.

Opdrachtgever

Vanderlande

Branche

Logistics

Kwaliteit, ergonomie, flexibiliteit en efficiency

FLEET onderscheidt zich in kwaliteit, flexibiliteit, efficiency en ergonomische voordelen. Bij de incheckbalies sorteren smart robots de koffers en tassen, FLEET vervoert de bagage naar het juiste vliegtuig. Bovendien ziet deze robot er nog fraai uit ook.

De samenwerking tussen Idenova en Vanderlande leverde diverse prijzen op. Onder andere de Red Dot Award 2018 (‘best of the best’), de Red Dot Ward 2019 en de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2019.

Fascinerende oplossing

Uit het juryrapport van de Red Dot Award 2018: FLEET is een uiterst efficiënt systeem dat de bagage-afhandeling op luchthavens vereenvoudigt en versnelt door de inzet van intelligente, geautomatiseerde robotvoertuigen. Het systeem helpt passagiers hun bagage snel en veilig terug te krijgen. Daarmee biedt FLEET een fascinerende oplossing voor een ingewikkeld vraagstuk. FLEET is betrouwbaar, uiterst flexibel en eenvoudig aan te passen wanneer veranderde omstandigheden daarom vragen.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.